Selasa, Jun 16, 2009

Selamat Ulangtahun Kelahiran ke-6 anaknda Luqman



Assalamualaikum...
Hari ini, besdey Luqman yg ke-6.

Harapan kami, semoga Luqman akan terus membesar sebagai seorang anak & hamba Allah yg sentiasa berbakti kepada Agama, Bangsa & Negara.
Jangan nakal2 ye anaknda.

Seperti biasa, kalo Luqman or Aliff potong kek, yg sorang lg, mesti menempel jer, jgn tak menempel, mau perang dunia ke-3 nnt. Hahaha... Itu la ragam anak2 kan. Besdey Aliff bulan 9 nnt, mesti Luqman pun menempel gak potong kek. Nnt bulan depan, Besdey Sumayyah lak.



Untuk besdey dia, Luqman request nak kek gamba Pokemon ball, actually pokeball... So, senang la kerja, cuma lukiskan pokeball kat kek dia. Hehehe... Sib baik dia tak suruh lukis gamba pokemon tu seko2... kalo tak, mmg haru giler... Aku bukan reti bab2 lukis melukis neh. PR janji nak tolong deco kek neh, tp dia plak yg lebih dulu terzzzzzzzzz... Bukan main seronok diaorg kat tadika td kata cikgunya. Alhamdulillahhhh... thn depan dah darjah 1.