Sabtu, September 29, 2012

Adik Sakit Gigi

Assalamualaikum...

Kami berada di Klinik Pergigian Azlina di Medan Idaman.

Adik kecil sakit gigi.
Dari malam tadi adik kecil merintih gigi kapaknya sakit.
Dila disentuh, giginya tak goyang pun.
Mungkin kesan dari jatuh 2 malam lepas.
Adik kecil jatuh tersembam, bibirnya berdarah.
Boleh jadi giginya terhantuk ke lantai, tu sebab sakit & berdarah.

Dah sampai kat klinik, Three Musketeers ni, tak reti dok diam! Rasa nak ajak balik je.

Doktor pun lambat sangat! Hishhhhh!!!!

Adik kecil seronok sangat nak jumpa doktor gigi.
Tak sabar2
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Rabu, September 26, 2012

Assalamualaikum bloggers.. Sepanjang dinihari hujan... Nak bangun pun liat. Tapi dek kerana aku dah tido sejak jam 9 malam tadi, bangun la jugak jam 5.30 subuh td. Huhu.. Nak g kerja, lagi la liatnyerrrrrrrrr....

Teringatkan kerja2 yg menanti, jemu rasanya.. Letih hari2 otak berfikir, badan bekerja.. Aku suka kerja ni, aku excited, tp bila memikirkan beberapa perkara, rasa cam nak resign. Kadang2 fikir.. Nyesal tak VSS ari tu! Kadang2 rasa tak ikhlas kerja ni.. Huhu

Tapi, apa boleh buat, Life goes on! Kerja utk hidup. Kerja utk anak2.

Perhatian... Gambar bukanlah menggambarkan kerja saya ye, itu cuma sebahagian dr kerja saya. Meja saya sebelah sana tu tau! Hahaha

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Sabtu, September 22, 2012

Testing!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.