Khamis, Oktober 25, 2012

Keluarga Kecil ku..

Assalamualaikum semua..

Cuma nak perkenalkan keluarga kecil ku..

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Ahad, Oktober 21, 2012

Report Card Qaseh

Hari ni, Qaseh & ayah ke Tadika Sri Ayu untuk berjumpa cikgu utk mengambil report card Qaseh sambil mendengar komen2 dari cikgu mengenai prestasi Qaseh.

Katanya ok prestasi dia.. Dah tengok buku laporannya, Alhamdulillah..

Khamis, Oktober 18, 2012

Orang baru

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, pada 08 Oktober 2012, jam 3.20 pagi.. Lahirlah seorang bayi yg suci, lagi murni, comel, putih melepak... Membawa bersama bauan wangi syurga ke dunia ini...

Memberi khabar gembira buat ummi & abi, serta kami opah & ibu serta bapa saudara..

Seluruh alam dikhabarkan kegembiraan, kesyukuran atas kurniaan yg memang dinanti2kan kehadirannya..

Alhamdulillah, kehadiran Mujaddid Solah membawa kegembiraan & menambah kasih sayang antara Syahrir & Alyanee..

Semoga kehadiran mu wahai putera kecil, menyerikan & mewarnai lagi kehidupan keluarga kecil mu..

Ummi Julia sangat gembira & tak pernah puas untuk menumpang membelaimu sambil mencium bau syurga itu..

Anaknda Mujaddid Solah, semoga membesar sebagai anak soleh yg membahagiakan ummi & abi..

Amin...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Rabu, Oktober 10, 2012

Penyambung Warisan

Assalamualaikum bloggers..

Inilah koleksi cucu2 bonda..

Cucu terbaru masih belum boleh upload, sbb baru lahir. Nanti bila umi & abinya izinkan, baru saya bleh share gambarnya..


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Sabtu, September 29, 2012

Adik Sakit Gigi

Assalamualaikum...

Kami berada di Klinik Pergigian Azlina di Medan Idaman.

Adik kecil sakit gigi.
Dari malam tadi adik kecil merintih gigi kapaknya sakit.
Dila disentuh, giginya tak goyang pun.
Mungkin kesan dari jatuh 2 malam lepas.
Adik kecil jatuh tersembam, bibirnya berdarah.
Boleh jadi giginya terhantuk ke lantai, tu sebab sakit & berdarah.

Dah sampai kat klinik, Three Musketeers ni, tak reti dok diam! Rasa nak ajak balik je.

Doktor pun lambat sangat! Hishhhhh!!!!

Adik kecil seronok sangat nak jumpa doktor gigi.
Tak sabar2
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Rabu, September 26, 2012

Assalamualaikum bloggers.. Sepanjang dinihari hujan... Nak bangun pun liat. Tapi dek kerana aku dah tido sejak jam 9 malam tadi, bangun la jugak jam 5.30 subuh td. Huhu.. Nak g kerja, lagi la liatnyerrrrrrrrr....

Teringatkan kerja2 yg menanti, jemu rasanya.. Letih hari2 otak berfikir, badan bekerja.. Aku suka kerja ni, aku excited, tp bila memikirkan beberapa perkara, rasa cam nak resign. Kadang2 fikir.. Nyesal tak VSS ari tu! Kadang2 rasa tak ikhlas kerja ni.. Huhu

Tapi, apa boleh buat, Life goes on! Kerja utk hidup. Kerja utk anak2.

Perhatian... Gambar bukanlah menggambarkan kerja saya ye, itu cuma sebahagian dr kerja saya. Meja saya sebelah sana tu tau! Hahaha

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Sabtu, September 22, 2012

Testing!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Selasa, Januari 10, 2012

Que Sera Sera

Assalamualaikum..

Aku suka ulang2 tengok video klip ni..
Tersentuh bila menotonnya.
Liriknya ditukar sedikit sangat..

Enjoyyy...




Doris Day - Que Sera Sera Lyrics

When I was just a little girl
I asked my mother, what will I be
Will I be pretty, will I be rich
Here's what she said to me.

Que Sera, Sera,
Whatever will be, will be
The future's not ours, to see
Que Sera, Sera
What will be, will be.

When I was young, I fell in love
I asked my sweetheart what lies ahead
Will we have rainbows, day after day
Here's what my sweetheart said.

Que Sera, Sera,
Whatever will be, will be
The future's not ours, to see
Que Sera, Sera
What will be, will be.

Now I have children of my own
They ask their mother, what will I be
Will I be handsome, will I be rich
I tell them tenderly.

Que Sera, Sera,
Whatever will be, will be
The future's not ours, to see
Que Sera, Sera
What will be, will be.