Isnin, April 25, 2011

Kawan baik saya..

Assalamualaikum..

setelah lama blog ni tersadai begini sahaja... hari ini saya nekad mengupdate blog ini. Hahahaha...

Perkara pertama...
tahniah di ucapkan buat sahabat baik ku,
teman meroyan bila sampai pada hal BAIM WONG..
kawan sama2 meluahkan bicara..
kawan yg selalu meminjam bahu utk menangis..
kawan yg sama selalu berjanji nak jumpa, tp sampai skang tak jumpa2... hahaha...

Anda semua boleh jumpa dia di sini...
Perkenalkan.. my lovely friend...


IJA @ IJAHANS @ MEK JA. hehehe..

Wellcome to the BLOG my dear Ija.
Semoga memeriahkan lagi dunia blog..

Kami kenal kat FB, tatkala meroyankan Baim Wong..


Hensem kannnnnnnn....
Tu baru gambar sisi.. lum gambar pandangan depan lagiks.. hahaha..

Ni gambar masa Baim Wong datang utk preview sinetron Kejara dan Bintang yg bakal berakhir pada 04 May 2011 ni..
Huhuhu... sedihnya bila citer ni dah nak abih...

Artis kelahiran Jakarta Indonesia, keturunan Cina & Sunda.
Bakal menyambut ultahnya yg ke-30 pada 27 April 2011 ini..

Wassallam...

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

xsangka baimwong kegilaan tam tu sebaya adik..wkakakakakak..tapi adik nampak lagi muda dr die..hahah

Ijahans berkata...

uhh...terharu nya bila posting ini was dedicated to me... jue hussein..remember we "twins"..hhhiiiii

Jue Hussin berkata...

yesszaaaaaaaaaaaaa... we are twin. hahaha

Ijahans berkata...

tgk muka sasi... mcm rimas jer bila ku peluk.. Agak2 kalau ku peluk papibim dia, paibim rimas tak? Ahakssssssss.... runtuh langit pun tak kan dapat peluk nyaaa