Ahad, Ogos 22, 2010

Mmm...

Assalamualaikum...

Mmm.. apa aku nak tulis untuk n3 kali in, rasanya n3 yg ke-2 @ ke-3 utk tahun 2010. Hahahahaha... dah tau diri pemalas, nak jugak ber-BLOG. Kan dah kata, setahun 3x je update.

Tak pe la, ada gak blog, kan... huhuhu...

Hari ni, genap 11 hari kita puasa, maka genap jugak la 11 hari Luqman puasa tanpa ponteng. Walaupun hari2, masuk je pukul 7 malam... dia dah terjerit2 lapar, perutnya dah tak tahan, tapi dipujuk2, tahannnn jugak. Aliff??? Mmmm... susah nak cakap yang sorang ni, sahur bagai nak rak, tup2 abih je azan subuh, terus mintak "BELO" dia. Bila kita sound, dia cakap... "biarlahhh..." :P

Sumayyah, nakal seperti biasa.

Suami saya, macam biasa la, malam2 kluar mencari rezeki lebih... Sapa2 nak tengok bundle, bleh cari dia di Jalan Raja Bot, biasanya dia bukak meja kat kedai Haji Bakar @ Nuar Bundle (tepi Kuala Lumpur International Hotel) ---->> kedai Nuar kecik je, sebelah dia kedai hp. Kalo nak tengok online biznez dia, bleh g sini... sini atau boleh jenguk/contact dia kat FB dia kat sini... ---->> sini

Dah kul 12 lebih dah ni... kang terbabas lak sahur...

Assalamualaikum semua...

2 ulasan:

IbuAmirAmirah ;P berkata...

hohohoohohoohho..

sudah camtik blog nihhhhhhhhh

Jue Hussin berkata...

ye la, teringin nak melawakan blog ni cam org lain gak, tp masih plain lagiks... huhuhu